16 martie 2020

Configurarea rapidă a aplicației Skype

1. Skype pornește automat imediat după terminarea instalării. Dacă nu a pornit automat, porniți-o din meniul start căutând butonul 


2. Pagina de pornire apăsați butonul Let’s Go, iar în fereastra următoare, Sign in or create.



3. Pe pagina următoare, dacă aveți cont Skype, înregistrați-vă. Dacă nu, faceți clic pe Create one! Pagina următoare permite crearea unui cont Skype cu numărul de telefon. Recomandăm crearea contului cu adresa de email. Așa că faceți clic pe Use your email instead.


4. Introduceți adresa dvs. de email apăsați Next. În pagina următoare introduceți o parolă pentru contul Skype


5. În pagina „What’s your name” completați numele și prenumele dvs. Pentru a putea fi recunoscut în agenda Skype. În pagina următoare, „What's your birth date?” introduceți data nașterii.

6. Veți primi un email cu un cod de verificare la adresa de email cu care ați inițiat contul dvs. Skype. Copiați acest cod în câmpul corespunzător:


7. Completați codul de verificare umană. În fereastra următoare adăugați, dacă doriți, o fotografie sau faceți clic pe butonul Continue.


8. Verificarea sistemul audio. Spuneți câteva cuvinte la microfon. Dacă sistemul este configurat corect, indicatorul de nivel (1) ar trebui să se miște. Apăsați butonul Test audio (3). Dacă sistemul este configurat corect ar trebui să auziți sunetul de control. Reglați intensitatea dorită cu ajutorul cursorului (2). Apăsați butonul Continue.



9. Verificarea sistemului video. Dacă acesta este configurat corect, imaginea video ar trebui să fie vizibilă.  

10. În pagina următoare Find contacts easy faceți clic pe butonul Continue